Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Problem med Ford Focus

Ford Focus är en sedan eller kombi gjorts av Ford Motor Company som är känd för att ha bra gas körsträcka, men också en anständig mängd kraft och hastighet när den drivs. Men som alla bilar på vägen, har man stött på några mekaniska problem eller frågor, vilket kan ibland omfattas av tillverkarens garanti. Nyckeln inte Turning i Ignition

Ford Focus årsmodell 2000, fanns det ett antal klagomål på Fordproblems.com om nyckeln inte vrida på tändningen på Ford Focus bilar. Tändningen hamnar låsning och drivrutiner kan inte vrida om nyckeln, hålla dem från att kunna effektivt starta och köra bilen. Lösningen, som de flesta människor har skrivit på nätet på sajter som carcomplaints.com, är att ha en låssmed komma ut och byta cylindern på bilens tändning och sedan har det skrivits av låssmed, som kostar allt från $ 150 till $ 500, beroende på det område där du bor. Detta problem inte täcks av Ford och kunderna får betala.
Motorbortfall


I Ford Focus årsmodell 2002, rapporterade fler människor problemet med motorbortfall än något annat, enligt carcomplaints.com. Efter ett visst antal miles, vanligen inom intervallet mellan 80.000 och 120.000, kommer ventilerna inom motorns släppa och misslyckas, vilket leder ventilerna för att bryta och motorn att bokstavligen falla sönder. Detta anses vara ett tillverkningsfel inom själva motorn, och Ford har ingen fix för det. Detta inträffar oftast när dessa bilar inte av garantin, så ägarna måste oftast betala för en ersättare motor, eller bara försöka sälja bilen för reservdelar.
Dead Generator

Ford Focus årsmodell 2007, var elektriska felen de bästa klagomål enligt carcomplaints.com. Detta hade oftast att göra med bilens generator stänga och döda resten av Ford Focus elsystem. Den värsta delen om detta problem var att det hände mycket tidigt i livet av bilen och ofta vid slumpmässiga tidpunkter, medan förarna var på motorvägen eller kör ner stadens gator. Detta felet täcks av garantin inom ett visst antal miles, så det brukar inte kosta förare som hade problem några pengar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136229.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.