Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur tar jag bort kåpan på en 2000 Impala?

Den vanligaste anledningen till att du skulle behöva ta bort 2000 Chevy Impala s kåpa är att ersätta bilens hytt luftfilter, som ligger under den. Huven är plasten panelen mellan vindrutan och motorrummet. Under den hittar du också vindrutan armarna torkar koppling och torkarmotorn. Huven är uppdelad i två delar: den passenger's-side kåpa och chaufför-side kåpa. Ta bort båda delarna tar ca 10 minuter. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Vänd vindrutetorkarna på. Medan torkarna är i mitten av cykeln, i "upp", omedelbart stänga din nyckel av. Detta kommer att avbryta torkarna i "upp" och ger dig tillräckligt med utrymme för att ta bort kåpan.
2

Öppna huven och hitta gummi weatherstripping som sträcker sig från ena sidan av kåpan till den andra . Skala weatherstripping ut med händerna.
3

bort slangen vindrutetorkaren från kåpan. Slangen är endast knuten till de små klämmor på kåpan. Dra upp den för att ta bort det.
4

Dra upp de fyra rördelar från kåpan. Två av tillbehören är på chaufför-side avsnitt - de andra två beslag finns på passenger's-side avsnitt. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruven från mitten av varje kåpa avsnitt.
5

Lift en del av kåpan uppåt och lyft sedan den andra sektionen. Med skruvar och borttagna beslag, kommer antingen avsnitt av huven bort lätt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136341.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.