Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur du hittar en nyckel på en BMW 525

Bluetooth är trådlös teknik som gör att en elektronisk anordning för att kommunicera med en annan. I fordon, låter Bluetooth-användare att "para", eller anslut, sina mobila enheter till sina bilar "handsfree-kommunikationssystem. Parning kräver en numerisk nyckel som öppnar en säker anslutning mellan enheterna. I allmänhet är denna ihopkopplingsprocess krävs endast första gången användaren använder det, enheterna ansluter automatiskt efter den första installationen. Det kan behövas igen om fordonets batteri kopplas bort eller enhetens minne raderas. BMW 5-serie bilar har inte fabrikstilldelade passnycklar. Istället användare skapa en en-till sexton-siffrigt numeriskt lösenord som de kommer in i både sina fordon och deras utrustning för att koppla ihop dem för kompatibilitet. Saker du behöver
2005 + BMW 525i
Bluetooth-aktiverad enhet
Visa fler instruktioner
1

Aktivera enhetens Bluetooth. Detta är vanligtvis hittas under "Verktyg", "Inställningar" eller "Options" menyn. Tryck nedåt på fordon mittkonsolen controller och välj
2

"Inställningar", "Bluetooth" från menyn. Addera 3

Välj "Phone", "Koppla ihop ny telefon," "Börja parkoppling" från de efterföljande alternativ. Bilens Bluetooth-namn visas på skärmen för att hjälpa till med identifiering i följande steg.
4

Sök efter Bluetooth-enheter på din enhet. Detta åstadkommes vanligen från "Bluetooth Options"-menyn på enheten.
5

Välj fordonet från listan över tillgängliga enheter. Ange någon nyckel mellan en
6

och sexton siffror på telefonen och tryck på "OK." Lösenordet bör vara något lätt att komma ihåg, men inte lätt att gissa.
7

Ange exakt samma lösenord som anges på enheten i bilens minne när du uppmanas att göra det. Du måste göra detta inom 30 sekunder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136136.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.