Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1998 Honda Accord specifikation

Den 1998 Honda Accord är en bil som kommer i en sedan eller kombi. Den Accord sedan har fem trim paket för konsumenten att välja mellan, medan coupe har fyra trim paket. Den 1998 Accord s sedan och kupé är både front-hjulsdrivna fordon. Och båda designerna erbjuder fyra-och sexcylindriga motorer. Den Accord erbjuder valmöjligheter för konsumenten om kaross, motor storlek och transmission typ. Prestanda

1998 Accord motorerna varierar beroende på modell och trim modeller. LX Coupe har en 2,3-liters, 150-hästkrafter fyra-cylindrig motor. LX och EX sedaner har fyrcylindriga motorer. Båda är 2,3 liter, men LX sedan har 135 hästkrafter, medan EX sedan producerar 150 hästkrafter. LX och EX trim sedaner har 3,0-liters sexcylindriga 200-hästkrafter. Addera Safety

Både Honda Accord Sedan och Coupe använder standard på förarsidan och passagerarkrockkuddar. En anti-bromssystem är standard i EX fyrcylindriga coupé och den sexcylindriga EX och LX kupéer. ABS är också standard i EX fyrcylindriga sedan och den sexcylindriga EX och LX sedanmodell trim paket.
Transmission

Accord har en fyra -stegad automatisk överväxel överföring i LX och EX sexcylindriga kupéer. LX och EX fyrcylindriga trim paket använder en fem-växlad manuell överväxel. De fyra-växlad automatisk växellåda är standard i den sexcylindriga LX sedanmodell. Den fyrcylindriga DX, EX, och LX trim paket använder fem-växlad manuell växellåda.
Hantering

fordonets främre hjulupphängningen är dubbla triangellänkar med krängningshämmare och spiralfjädrar för både sedan och modeller coupe. Den bakre fjädring är en multi-link dubbla triangellänkar. Honda använder en effekt kuggstångsdrivna styrning och har en 36,4-feet svarvdiameter. Däckstorlek är P195/70 R14 90S för både accord sedan och modeller coupe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137606.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.