Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Infiniti I35 specifikation

Senast producerades under 2004, är Infiniti I35 en lyxig sedanmodell som introducerades 1995 och som ersatte I30. Det delade en plattform och drivlina med Nissan Maxima. Bilen kom i endast en trim linje med ursprunglig tillverkare rekommenderat pris på $ 30,600. Motor

Bilen kom med en 3,5-liters, 255-hästkrafter V6 med en vanlig fyrväxlad automatisk överväxel. Detta gav en dragkapacitet på 1000 kg. och ett vridmoment på 246 fot-lbs. vid 4400 varv per minut. Den bränsleekonomi, använder sin 18,5-liters bensintank, var 19 miles per gallon i staden och 26 på motorvägen. Addera Exterior

fyradörrars sedan vägde 3306 £. och mätte 193,7 inches lång och 70.2 inches bred och 57 inches hög, med en markfrigång på 6,3 inches, en hjulbas på 108,3 inches och svarvning diameter på 40 meter. Standard exteriöra funktioner som ingår automatisk högintensiva ansvarsfrihet strålkastare, dimljus, frontspoilern, aluminiumfälgar, elektriska fönsterhissar, power-justerbar ytterbackspegel, vindrutetorkare intervall och bakrutan defogger.
Interiör

Interiören satt fem och hade främre mätningar av 40,5 inches för utrymme, 43,9 inches för benutrymme, 56.4 tum för axelbredd och 54,3 inches för hip rum. Bakre mätningar var 37,4 inches för utrymme, 36,2 inches för benutrymme, 56.2 tum för axelbredd och 53 inches för hip rum. Vanliga bekvämligheter presenterade luftkonditionering, farthållare, tilt styrning, läderratt med hjul monterade reglage, radio med kassettbandspelare, cd-växlare, subwoofer, justerbar effekt minne sits, och takluckan.
Säkerhet och Tillförlitlighet

National Highway Traffic Safety Administration betygsätts fordonet med fyra fem stjärnor för både frontal-och sidokollision tester. Den Insurance Institute for Highway Safety gav sedan satte betyget Godkänt på grund av sina goda betyg för begränsningar, och bröst och huvud skydd, antal poäng för strukturen säkerhetsbur, och dåliga betyg för ben-och fotskydd. Automobile Information Systems betygsatt bilen fem av fem på grund av minimala problem med motor, växellåda och drivlina, styrning och fjädring, bromsar, klimatanläggning, start och laddning, och tillbehör.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137670.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.