Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur tar jag en nyckelbricka Förutom för en Nissan Primera

Fjärrstyrda nyckelbrickor kommer som standard med de flesta sen modell Nissan Primeras. Dessa är avlägsna nyckelringar som kan öppna dörrarna till din Primera eller ens starta sin motor med en knapptryckning. Det är enkelt och bekvämt, men problem kan uppstå om nyckeln FOB blir skadad eller batteriet dör. Du kan alltid beställa en ny nyckel FOB nätet eller få en ny från din Nissan-återförsäljare, men det kan vara lättare att ta isär den själv. Och den enda verkliga utmaningen att ta isär nyckeln FOB är att ta bort de två halvorna av nyckelbrickan fallet. Saker du behöver
platt skruvmejsel eller plast pry verktyg
Visa fler instruktioner
1

in spetsen på din skruvmejsel eller plast pry verktyg i sömmen ligger precis under Nissan logo på fjärr nyckeln FOB. En pry verktyg är en liten tunn plastbit, finns att köpa i de flesta elektronikaffärer, som används för att öppna elektroniska enheter såsom mobiltelefoner.
2

Arbeta dig runt alla sidor av nyckeln FOB tills sändaren lossnar och de två sidorna faller isär. Var noga med att inte använda för mycket kraft, eftersom du inte vill skada nyckelbrickan.
3

Separera de två halvorna av nyckelbrickan och placera dem på ett bord. Lokalisera den lilla silver batteriet i mitten av insidan av den bakre halvan av nyckelbrickan.
4

in spetsen på din skruvmejsel eller bända verktyg precis under batteriet och ta bort det genom att försiktigt poppar det ur facket. Var försiktig så att du inte skadar någon av kretsarna runt batteriet. Din Nissan Primera nyckelbrickan nu demonteras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135960.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.