Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1997 Dodge Intrepid specifikation

Dodge introducerade Intrepid full storlek sedan 1993. Som avsett, bröt Dodge framgångsrikt formen med Intrepid innovation och fet stil. Den Intrepid lekte en "stuga-forward" layout, med en brant vindruta och korta överhäng, vilket ger gott om plats för upp till fem personer. Efter 2004 Dodge avbröt Intrepid. Den 1997 Intrepid fanns i basmodell och modeller ES, alla med sina egna egenskaper. Motor och bränsleekonomi

För 1997 Intrepid, två V-6 motor alternativ fanns: en 161-hästkrafter 3,3-liters och en 214-hästkrafter 3,5-liters. Båda var tillgängliga för basmodellen, medan ES kom endast med den större motorn. Den 3,3-liters producerade maximala hästkrafter vid 5.300 rpm och 181 foot-pounds av vridmoment vid 3.200 rpm. Den 3,5-liters nått maximum hästkrafter vid 5.850 rpm och 221 foot-pounds av vridmoment vid 3.100 rpm. Den 1997 Intrepid skulle kunna uppnå ca 15 mpg vid stadskörning och cirka 24 mpg på landsväg.
Transmission och Drive Type

1997 Intrepid kom med en fyrväxlad automatisk växellåda med överväxel. Overdrive tillåter motorn att uppnå större bränsleeffektivitet och minskar motorslitage på motorvägshastigheter. Båda modellerna var front-wheel-drive och använde vanlig blyfri bensin. Basmodellen kom med skivor fram och bak trumbromsar, medan ES kom med fyra hjul skivbromsar. Båda kom med främre fjäderben Fjädring bak multi-link fjädring och rack-and-pinion styrning.
Interiör och säkerhet

Varje modell av 1997 Intrepid kunde sittplats upp till fem personer i främre skålade säten och ett baksäte. Båda kom med tyg sits trim, men lädret var tillgängliga för ES. Varje kom standard med luftkonditionering, lås makt, elektriska fönsterhissar och farthållare, och en makt soltak fanns tillgängliga. Remote Keyless inträde var standard med ES-modellen och tillgängliga för basmodellen. Säkerhetsfunktioner ingår förare och passagerare krockkuddar front. Fyrhjulig låsningsfria bromsar kom med ES och var tillgängliga för basmodellen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137346.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.