Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur öka hästkrafterna på en 2007 Toyota Camry

Om du äger en 2007 Toyota Camry och vill förbättra den övergripande hästkrafter av fordonet , finns det några saker du gör för att uppnå detta . Den 2007 Toyota Camry levereras som standard med en 2,4 L fyrcylindrig motor som utnyttjar 158 hästkrafter . Bilen i sig är byggd som en personbil och inte för snabb motorprestanda , dock med några tillägg du kan avsevärt förbättra sin makt . Instruktioner
1

Byt oljan under nästa oljebyte med syntetisk olja . Syntetisk olja förbättrar motorns prestanda genom att öka smörjning och förhindra ansamling av slam . Resultatet är mer hästkrafter och en övergripande snabbare fordon .
2

Byt luftfiltret till en prestation del . En Sportluftfilter ökar luftflödet till motorn och därmed skapa fler hästkrafter när bilen är i rörelse . Ökningen av kall luft kommer att förhindra att motorn överhettas och kommer att öka den totala prestandan på bilen .
3

Lägg en virvel enhet till luftintaget . En virvel enheten skapar en cirkulation av kall luft i motorn , vilket i sin tur resulterar i mer hästkrafter för bilen . Virveln cirkulerar luften i en virvlande rörelse som bidrar till att minska den totala motortemperaturen och tillåter motorn att få mer luft .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138077.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.