Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Mazda Millenia Problem

Mazda Millenia var en full-size bil som gjorde sin debut på den nordamerikanska marknaden under 1995. Designad som en nybörjar sedan, fick Millenia aldrig så mycket erkännande som uppgifterna från Toyotas Lexus och Nissans Infiniti varumärken lyx. Ändå hade bilen några vanliga problem, och det hade aldrig en återkallelse under dess sjuåriga produktion run. Motor

Vissa 2,5-liters V6-motor-utrustade Mazda millenias kan ha problem med avgasåterföring (EGR) ventilpassagerna och distributören, och några överladdade 2,3-liters V6-motor-utrustade bilar kan uppleva misslyckande av Lysholm kompressor olja sälar. När EGR-ventilen passagerna är inkopplade, är det "Check Engine Light" i bilen lyser, distributören misslyckas, och motorn inte startar eller stannar när den gör det. Fel på oljetätningarna kan orsaka att motorn förbrukar ett överskott av olja. Och med juni 2010, till kostnaden reparera ventilpassagerna, distributören och oljetätningarna uppskattas till $ 15 för delar och $ 117 för arbetskraft, $ 358 delar och $ 78 för arbetskraft, och $ 4052 för delar och $ 312 arbetskraft, respektive.

tändstift Wires

Vissa 2,5-litersmotor utrustade millenias kan uppleva misslyckande av tändkablarna. Och med juni 2010, dem kostnaden för att reparera uppskattas till $ 109 för delar och $ 26 för arbetskraft.
Bromsar

Några Mazda millenias kan ha ett fel av låsningsfria bromsar styrenhet. Detta problem kommer att bringa ABS-indikator att lysa. Från och med juni 2010 är kostnaden för att byta ut modulen uppskattas till $ 1130 för delar och $ 163 för arbetskraft.
Årsmodeller drabbade

flesta Mazda Millenia årsmodeller - 1997-2002 - drabbas med (EGR) ventilpassage /distributör /kompressor olja sigill problem. Endast 2000 och 2001 millenias lider bromsen problemet, och tändstiftet misslyckande är begränsad till mellan 1995 och 1996 års modell år.
Köp

Car redaktörer rekommenderar senare årsmodellerna av Mazda Millenia grund av design förfining och förbättring. Men ur mekanisk synvinkel, förefaller det som om de två första årsmodellerna av bilen-den 1995 och 1996-är mer tillförlitliga än efterföljande poster. I själva verket visade det kompressormatade 2,3-liters motor, faktureras som mer avancerade av de två motorerna som finns för Millenia, att vara mer problematisk, liksom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136061.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.