Hur Sänk Dirt Bikes

Dirt bike fjädringssystem är bra när du ska flytta , men inte när du stoppas . Många en koppling eller broms hävarm har brutits av ryttare som tappar sina cyklar samtidigt stoppa . Du behöver inte subventionera dina delar återförsäljarens inteckning . Det finns flera sätt att sänka din smuts cykeln . Genom att kombinera alla av dem , kan du göra stor skillnad . Saker du behöver
Wrench set
Skruvmejselsats
Sänkningssats link kit
Visa fler instruktioner
1

justera framgaffel och bakdämpare till en mjukare inställning . När du sitter på cykeln , kommer det sag ner mer . När man rider , om gupp orsakar suspensionen till botten , har du mjuknat det för mycket . Använd trial and error för att hitta de bästa inställningarna .
2

Minska dämpning i sitsen eller ersätta det med en låg profil sits .
3

Lossa styrkronor och skjut gafflarna upp , men inte mer än tillverkaren tillåter . Om du mer än göra det , skulle framhjulet slog i botten av stänkskärmen och stopp , vilket orsakar en olycka .
4

Installera en sänkning länk i bak med ett kit . Mängden sänkning varierar från en sänkning link kit till en annan , men oftast är det från en till två inches .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110425.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.