Hur hittar man ägaren till en övergiven bil

Har du någonsin sett en bil sitter på en gata för vad som verkar likes åldrar och undrade vem som äger den? Kanske är du intresserad av att köpa den. Om du ringer polisen, kommer de att komma och beslagta den om registreringsskylten registreringen är sätt förfallit. Om ägaren inte hävdar att det i en rimlig tid, kommer det att auktioneras ut. Då du kommer att behöva konkurrera med andra människor för bilen. Om du verkligen vill ha bilen, är din bästa insats för att försöka hitta ägaren direkt, förhandla fram en snabb försäljning av bilen och överföra den till ditt namn. Instruktioner
1

Skriv ner antalet registreringsskylten på bilen. Ta sedan ner VIN-nummer för fordonet. Detta antal är vanligtvis placerad på höger fram nedre fönstret på bilen när vindrutetorkarna vila. Var noga med att ta ner varje siffra noggrant.
2

Först, gör en VIN kolla på National Insurance Crime Bureau (nicb) webbplats (se direktlänk under "resurser"). Detta kommer att berätta om bilen har anmälts stulet. Om det är på den listan, måste du anmäla bilen till polisen som ska återlämnas till den rättmätige ägaren.
3

knackar dörr i grannskapet för att se om någon äger den bil i området. Om bilen sitter direkt framför ett hem, lämna ett meddelande med ditt telefonnummer i rutan för den person som bor där, och be de boende att ringa dig. Försök också att lämna en lapp på själva bilen --- det är möjligt att ägaren kommer att besöka det från tid till annan.
4

Försök att köra en CarFax rapport på bilen för att få information om sista ägaren. Åtminstone bör en CarFax rapport ger dig en titel nummer så att du kan slå upp titeln information på lokal DMV kontor där titeln har utfärdats. En CarFax rapport kommer också att ge dig namn och adress till den återförsäljare där bilen köptes. Du kan sedan ringa återförsäljaren med VIN och titel nummer för att se om de har en färsk telefonnummer för den person som köpte bilen från dem.
5

Ring den lokala DMV eller besöka DMV nätet med all den information du har samlat in för att se om du kan få en ny adress eller telefonnummer för ägaren. De kan säga att denna information är endast tillgänglig för ägaren. Om DMV inte kan släppa den här informationen, frågar om någon på DMV kan kontakta ägaren för din räkning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106317.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.