2000 Chevy Venture specifikation

Den 2000 Chevrolet Venture Minibuss levereras med en standard 3,4 liters V6-motor. Det finns plats för upp till åtta passagerare med läder sittplatser finns. Den 2000 Venture modellen kom uppdaterats med en ny rökig färg interiör och extra kupéutrymme. Ett annat tillägg för 2000 Venture modellen inkluderar baksida ljud för passagerare i baksätet. Inkluderade funktioner

2000 Chevrolet Venture kom med en overhead-konsol, Bakrutedefroster, en glidande förare sidodörr som är unik och hjälpsamma. Det fanns förare och passagerare krockkuddar främre och en bakre vindrutetorkare. Andra grundläggande funktioner inkluderar en AM /FM-radio, 15-tums hjul, bromsar makt och servostyrning. Utvändiga färger var ljus vit, carmine red, mörk safir metallic och silver mist metallic. Interiör färger var neutrala eller mellangrå.
Valfria funktioner

Ytterligare funktioner kan ingå liksom, såsom skålade säten och trasa sittplatser. En husbil eller bogsering paketet kan installeras för att hjälpa till med dragande behov. Ett larmsystem kan också köpas för att hjälpa till att hålla din bil tryggt. En bakre aggregatet i Venture var ett trevligt tillägg för att hålla stugan varm. Sekretess glas var också en uppgradering du kan ha installerat. Ytterligare ljud alternativ fanns tillgängliga för uppgradering som AM /FM CD-radio eller AM /FM kassett radio.
Mätningar

Utsidan av Venture mätte 72,0 tum i bredd med en höjd på 68,1 tum och en längd på 200,9 i. Markfrigången är 8,5 tum och hjulbasen mätte 120,0 i. Insidan av van mätte 39,9 tum för den främre rummet och 55,5 tum för den främre hip rummet. det främre benet rummet är 39,9 tum och 59,8 tum av främre axeln rummet.
Engine Performance

maximala horespower för Chevrolet Venture med full gas är 5200 rpm med 4000 rpm vridmoment och 210 foot-pounds. Venture minivan har en svängradie på 39,7 ft Bränsletanken rymmer 25,0 liter blyfri bensin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105868.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.