Var kan man köpa en begagnad Postal Van

Många överskott statliga fordon finns tillgängliga för försäljning till låga priser om du vet var du ska leta. United States Postal Service skåpbilar, bilar och lastbilar kan köpas personligen eller från en online-auktion. Lokala källor för Postal Vans

Du kan hitta bilar till salu i ditt område genom att kontakta din närmaste USPS Facility Fordonsunderhåll. En förteckning över anläggningar med deras adresser finns på Allt regeringens Polisen Auktioner webbsida: allgovauctions.com. Underhåll anläggningar listas i bokstavsordning efter stat och stad med kontaktnummer telefon. Gör en nationell online Sök USPS Vans

USPS bilar till salu också kan hittas och
köpt på eBay. På eBay hemsida, klicka på "Avancerad sökning" längst upp på sidan. På den vänstra sidan på nästa sida, under "Hitta objekt," klicka på "By säljare."

Ange följande ID säljaren user: USPS-al-PMSC och tryck på sökknappen. Skåpbilar, bilar och lastbilar kommer att avbildas med sin auktion priser. Ett fordon beskrivning och information finns på eBay, inklusive en möjlighet att få en fullständig historik eller beordra att en inspektion.
P Om du hittar en van du vill, kan du bjuda på nätet för det, men du måste skapa en eBay konto.
arrangera avhämtning
p Om ditt bud accepteras, kan du ordna så för upphämtning. Frakt citat är tillgängliga om du inte kan gå personligen. Full betalning av köpeskillingen krävs av bankväxel inom sju dagar. Finansieringen är också tillgänglig på eBay.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105572.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.