Vanagon Tips

Den Vanagon är en modell av minibuss tillverkad av Volkswagen. Den Vanagon är det amerikanska namnet för just denna modell. I Europa är det kallad Transporter 3. Vanagons är roliga och mångsidiga fordon, väl lämpade för att resa. När du köper, ta hand om eller njuta av en Vanagon, beakta några tips för hur du kan förbättra din upplevelse. Bränsleslangar

När du köper en Vanagon, byta alla gummislangar bränsle. De slangar som används i tyska bilar tenderar att bli mycket skör med åldern. Detta kan få dem att bryta isär under bränsleinsprutning processen. Reservslangarna bör vara klassad för bränsleinsprutning.
Brake Fluid

Byt bromsvätska på din Vanagon vartannat år. Du kan berätta om din bromsvätska måste förändras genom att kontrollera dess färg. Ny bromsvätska är klart för honung-färgad, medan dålig bromsvätska är rostfärgad
Kylvätska

Byt kylvätskan regelbundet,. Den Vanagon har en aluminium motorblock, och det är en bra idé att byta ut kylvätskan på en aluminium-blocket bilen vartannat eller vart tredje år, oavsett hur lite det fordon får användas. Även frostskyddsmedel och kylvätska kan pågå upp till fyra år, och för så många som 700 drifttimmar, är det ändå bäst att ersätta den vartannat år. Använd endast fosfatfria kylmedel i din Vanagon.
Trippmätre

trippmätare på din Vanagon endast kan ställas in när fordonet inte är i rörelse. Om du försöker ställa in den medan den är i rörelse, kommer du bryta din vägmätare. Reparationer kan bli dyrt.
Pop-Top Roof

En av de mest märkbara egenskaperna hos en Vanagon är Westfalia pop-top tak. Detta tak kan utökas upp och ut ur fordonet för att ge större ventilation. Använd en tråkig färg skrapa och ett kemiskt rengöringsmedel för att rengöra din Westfalia tak. Följ med en semi-slipande polish och ett tätningsmedel vax.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105781.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.