Ford Windstar Underhållsinstruktioner

Ford Windstar minivan inte bara kan bära dig fram och tillbaka, men är idealisk för att bära en familj eller flera vänner. Precis som någon annan modell av fordon, kräver Ford Windstar regelbundet underhåll för att hålla igång med optimal effektivitet. Hålla ditt fordon underhålls tar bara några vanliga steg. Instruktioner
1

Lås huven med huven frigöringsspaken, placerad under instrumentpanelen, på vänster sida om ratten. Flytta till framsidan av bilen och du kommer att se huven dök upp ett par inches. Nå fingrarna under kanten på huven och dra åt sidan. Skjut huven upp med händerna och dra prop upp och placera den under prop hålet i toppen av huven.
2

Dra ut oljestickan märkt "Motorolja" ut långsamt med fingrarna. Använd en trasa för att torka av pinnen rengöra och lägg tillbaka den i öppningen. Skjut mätstickan hela vägen in i öppningen och dra tillbaka ut långsamt. Du kommer att se ett märke som anger hur mycket olja i bilen. Om detta märke är under "1 QT" linje, ta bort påfyllningslocket och häll en liter olja i behållaren märkt "motorolja." Addera 3

Kontrollera kylvätskan och bricka vätskebehållarna. Dessa behållare ovanför motorn som är genomskinliga, så att du kan se innehållet. Om du inte kan se någon vätska i dessa containrar, öppna locket och häll försiktigt kylvätska eller spolarvätska i lämplig behållare.
4

Kontrollera däcktrycket genom att sticka i slutet av en lufttrycksmätare över däcket stem. Om trycket läser låga (i allmänhet under 30 psi), tillsätt luft till däcken med luft maskinen vid en bensinstation. Om däcket inte håller trycket, kan du behöva byta ut eller reparera däcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105910.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.