Mercedes Sprinter Van Specifikationer

Sprinter är ett lätt nyttofordon som byggdes av den tyska biltillverkaren Daimler AG. Fram till 2010 kontrollerade Dodge biltillverkaren varumärke försäljningen i USA. Sedan Dodge omorganisation har det sålts under Mercedes namnet, som det har varit tidigare i andra länder. En Edmunds.com översyn kallas 2010 Mercedes Sprinter "utan tvekan den bästa full-size van för gods-och persontransporter ändamål." Mått

2010 Mercedes Sprinter är 232.5 inches lång, 79,7 inches bred och 96,3 inches hög, med en hjulbas på 144,3 inches. Dess tjänstevikt är 5,710 pounds, och dess markfrigång är 6.9 inches.

Skåpbilen plats för upp till 12 passagerare. Dess maximala lastkapacitet är 141 kubikfot. En Edmunds.com översyn prisar dess rymliga interiör, quipping att den har "ungefär samma inre volym som en lägenhet i New York."
Motorspecifikationer

2010 Sprinter har en 3-liters V6-motor som levererar ström via en femstegad automatlåda. Det genererar 188 hästkrafter och 325 pund fötter vridmoment. Dess maximala nyttolast är 2,840 pounds, och dess bogsering kapacitet är 5.000 pounds. Motorn ansluter till drivlinan via bakaxeln. Sprinter bränsletank bär 26,4 liter gas.
Konfigurationer och funktioner

Sprinter skåpbil finns i en mängd olika konfigurationer, som alla erbjuder en av två axelavstånd och takhöjder. En 6-fot-3-tums person kan gå runt bekvämt inne i längre version. Lasten van konfiguration har två framstolar och ett tomt lastrum, medan passageraren van presenterar tre baksätet rader samt tonade rutor, bakre högtalare och bakre inredningen. Båda versionerna kommer som standard med 270-graders bakdörrar, en tilt-och-teleskopisk ratt, en trä lastgolvet och mycket mer. Listan över valbara funktioner är lång, men innehåller bi-xenonljus, brickor strålkastare, chaufför-fack skott, farthållare och en backkamera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105742.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.