Specifikationer på en Volkswagen Eurovan TDI

Volkswagen har gjort många klasser av bilar genom åren, bland annat Beetle och skåpbilar, även känd som bussar. Från 1970-talet och in på 1990-talet, gjorde VW en buss som sitter sex personer. Från 1992 till 2003 ingick Volkswagen linjen en Eurovan, vilket var en nyare version av VW Bus. Efter 2003 upphörde Eurovan produktionen. Powertrain Specs

2003 Volkswagen Eurovan TDI, sista årsmodellen denna modell av Eurovan producerades av Volkswagen, hade en 2,8-liters V-6 motor med 201 hästkrafter. Den fyrväxlad automatlåda var utrustad med överväxel och en 150-amp generator. Axeln ratio på bilen är 4,91 och den använder premium blyfri gas med en 21,1-liters bränsletank, rostfritt avgassystem, framhjulsdrift, låsningsfria bromsar och drivlina antispinnsystem.
styrning och fjädring Specs

styrning och fjädring på 2003 Volkswagen Eurovan TDI räknar många människor lastas in i skåpbilen. Skåpbilen har antisladdsystem och dubbla triangellänkar fram uppskov tillsammans med en främre krängningshämmare och en torsion bar med främre fjädrar. Den bakre upphängningen har en bakre arm och de bakre fjädrarna är spolar. Skåpbilen har kuggstångsdrivna styrning och fyrhjuliga skivbromsar, med ventilerade skivbromsar fram.
Interiör och specifikation Seating

Två modeller av 2003 Volkswagen Eurovan TDI producerades - de är identiska i alla andra sätt utom för interiör och alternativ sittplatser. Varje plats sju personer säkert. Bättre förare kontroller finns tillgängliga i Eurovan MV-modellen, med sex olika alternativ för sätesarrangemang, i motsats till fyra olika alternativ för föraren och passageraren i Eurovan GLS. Den tredje sätesraden i MV-modellen kan också omvandlas till en säng, medan i GLS denna omvandling är inte möjlig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105785.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.