Hur Tow med en Dodge Grand Caravan

Dodge Grand Caravan är en familj modern arbetshäst. Vare få mat, pendling eller ta med familjen på semester, är Grand Caravan konstruerade för att bära en massa människor och bagage från plats till plats. Om du tycker att det stora lastutrymmet är fortfarande inte tillräckligt, kan du bifoga en släpvagn eller dragkrok på baksidan av din van. Oavsett modifiera din Dodge Grand Caravan att dra en släpvagn eller annat föremål, se till att rådfråga din bilens instruktionsbok och att montera den bakre dragkrok ordentligt. Saker du behöver
hylsnyckel
Skruvmejsel Sida 2 huvudlösa bultar
4 brickor Sida 2 muttrar
Visa fler instruktioner
1

Skruva de två bultarna på vardera sidan av undersidan av hitch konsolerna med en hylsnyckel. De hitch parentes är under den bakre för van och ansluter till den bakre stötfångaren. Varje konsol har två skruvar, en rätt bredvid den bakre stötfångaren, och en närmare framsidan av bilen.
2

Skruva en huvudlös skruv i varje fäste hål som är längst bort från den bakre stötfångaren. Varje huvudlös skruv bör vara dubbelt så lång som de bultar som du har tagit bort. Bara skruva bulten på halva vägen.
3

Montera dragkrok på hitch fäste och föra de huvudlösa konsolerna genom hålen dragkrok. Montera en bricka genom varje bult och säkra skumt på fästet genom att trä en mutter genom varje bult.
4

Placera en bricka med två skruvar och skruva skruvarna genom de två bulthålen närmast den bakre stötfångare och genom de två återstående bultar hålen i konsolen. Använd samma bultar du bort innan installation av dragkrok. Använd en hylsnyckel för att säkra de två muttrar och två bultar ordentligt på plats.
5

fästa släpets till dragkroken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105850.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.