Hur att bogsera en RV med din Minibuss

Minibussar är multipurpose fordon som kommer med en framhjulsdriven och hästkrafter som ger dem möjlighet att bogsera andra fordon som en husbil. Bogsering en husbil med minibuss är en smula lite teknisk och kan vara lite skrämmande i början. Dock kommer en förståelse för RV bogsering säkerhet tillsammans med några övningskörning måste du använda din RV med tillförsikt och glädje på nolltid. Saker du behöver
Minibuss
RV trailer kamera Review Säkerhetskopiera eller spotter
Anti-sway systemet (anti-vingla barer, kedjor, elektriska pigtail och bromsledningen) katalog Tongue jack
Bogsering paket (frame Hitch, extern överföring oljekylare, släpvagn kabelnätet, elektrisk broms controller)
Visa fler instruktioner
Metod 1
1 Moderna minibussar görs med bogsering i åtanke.

Kontrollera minivan instruktionsbok för att ta reda på den maximala dragkapacitet. Vissa minibussar kan dra upp till 3800 pounds. Kontrollera storleken och vikten av RV som ska bogseras med minibuss mot vad minivan bruksanvisning säger är kompatibel.
2

Utvärdera baköverhänget att hjulbasen mellan din minibuss. För att göra detta, helt enkelt dela längden på bakre överhänget med hjulbas längd. Multiplicera den siffran med 100 för att erhålla en procentsats. Ju mindre andel du får, desto bättre din minibuss kommer att hantera lasten.
3

Hitch RV till din minibuss. Utnyttja tungan jack att lyfta RV tungan till den grad att det rensar skumt. Säkerhetskopiera minivan försiktigt tills skumt är i linje. Sänk tungan uttaget tills skumt glider på plats. Använd en backup kamera eller spotter vid behov.
4

Fäst anti-vingla barer, kedjor och bromsledningen på ramen av minibuss och koppla in den elektriska pigtail till kontakten i minibuss.
5

Kontrollera att RV belysningen fungerar.
6

Ta bort stoppklossar genom att öka utjämning benen. Lyft tungan jack benet till den tid som du tror att RV helt stöds av minibuss.
7

Undersök hela fordonet genom att gå runt den för att säkerställa att alla trapporna är upp, sladden anslutningar är bortkopplad och att antennen sänks.
8

börjar köra minibuss på en mycket jämn hastighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105838.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.