Gratis information om en 1993 Toyota Previa

Mini-van har blivit synonymt med förlängda väg resor och ett populärt fordon för transport av barn till och från sina olika sportaktiviteter. Den '93 Toyota Previa erbjuder konsumenterna en rymlig interiör och tillräckligt med utrymme för att lagra tillhörigheter under resan. Typer

'93 Previa erbjuder 3 modeller med 4-växlad automatisk växellåda: Deluxe All-Trac, LE och LE All-Trac. Å andra sidan har den Deluxe upplagan en 5-växlad manuell växellåda. Alla modeller har tre dörrar, heltäckningsmattor och speglar fåfänga.
Funktioner
gas körsträcka för '93 Previa varierar mellan 15 till 20 miles per gallon.

'93 Toyota Previa har gas körsträcka mellan 15 och 17 miles per gallon i staden och 19 till 20 miles per gallon på motorvägen, beroende på den specifika modellen. Den levereras som standard utrustad med ett förarsidan krockkudde, bromsar makt, sju personer kapacitet och heltäckningsmattor. Valfria funktioner inkluderar låsningsfria bromsar, farthållare, AM /FM stereo och makt fönster, dörrar och lås.
Överväganden
Prissättning intervall beror på den totala bil körsträcka och kondition.

93 'Toyota Previa är kostnadseffektivt i dagens ekonomi. Den Previa prisklass ligger mellan $ 930 och $ 3000 beroende på den totala bil körsträcka, nuvarande skick och tillägg av valfria funktioner. Fordonet kan köpas från en privat säljare eller återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105715.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.