Hur man byter ett batteri i en 1997 Nissan Van

Den 1997 Nissan Quest batteri är placerat i motorrummet på förarsidan av motorn upp mot väggen . Batteriet har en plast fäste på toppen av det hålla batteriet säkert på plats i motorrummet . Ovanpå den plast fästet är en metall mutter förbunden med en metallstång som är fäst vid ramen av motorrummet . Nissan tillverkaren satte ett Optima batteri i alla Nissan Quest minibussar . Saker du behöver
Wrench
Optima batteri
Visa fler instruktioner
1

Öppna Nissan Quest huva och lokalisera batteriet i motorrummet . Leta upp plasten säkra fästet på toppen av batteriets kant . Lokalisera metallflikarna muttern på toppen av den säkrande fästet. Koppla bort kablarna från batteriet .
2

Med skiftnyckel , ta bort metallen låsmuttern från toppen av plast fästet på toppen av batteriet . Dra plasten montera bort av den övre delen av batteriet. Dra ut batteriet ur motorrummet .
3

Placera den nya Optima batteriet i samma plats och position som det gamla batteriet . Skjut plast Mount på metallstav . Byt ut metallflikarna muttern till toppen av det nya batteriet. Återanslut batterikablarna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105593.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.