Hur berätta om din van är en 1-Ton?

När du köper eller redan äger en van, kan du bli en säkrare förare genom att förstå vad de olika vikterna i fordonet hänvisar till. Om du funderar på att se om din van är en 1-tons, förstår att termen "1-tons fordon" syftar på hur mycket vikt ett fordon kan bära. Den redovisade vikt är annorlunda än hur mycket fordonet väger eller hur mycket vikt kan bogsera. Om din van är en 1-tons, men du vet inte det, riskerar du att överbelasta van och orsakar bilen inte fungerar. Saker du behöver
Vehicle bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Tillträde instruktionsboken till bilen. Tillverkaren publicerar instruktionsboken bygger på de specifikationer som van har, såsom vikt. Det mest effektiva sättet att berätta om din van är en 1-tons är att läsa om det redovisade vikt i instruktionsboken, som tillverkare vet mest om fordonet.
2

Fråga återförsäljare där du köpt eller ska köpa, din van. Återförsäljaravtalet bör ha information om van specifikationerna så att du vet hur mycket bär driva fordonet har.
3

Avgör om van är en passagerare van eller en last van. Skåpbilar, enligt US Department of Energy, har en totalvikt på 10.000 pund. eller mindre. Cargo skåpbilar, å andra sidan, har en totalvikt på mindre än 8.500 kg. Den totalvikt hänvisar till vikten av fordonet plus bilens lastförmåga vikt. Härifrån kan du avgöra om du har en 1-tons skåpbil på händerna genom att räkna ut den totalvikt och subtrahera den totala vikten av den van att få bära vikt.
4

Kontrollera försäkring dokument på van. För stora skåpbilar, kan det anges på försäkring om van är en 1-tons, tre fjärdedels-ton eller halv-tons skåpbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/106016.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.