Nissan Serena specifikation

Nissan Serena är en fyrkantig van som kommer med en 2,0-liters motor och 42 kvadratmeter innerutrymmen. Valet står mellan två specifika modeller, 250 L och 250 E, vid beslut om vilka en att köpa, är det oerhört viktigt att vara kunnig om och förstå specifikationerna. Exteriör Specifikationer

Båda modellerna levereras med 15-tums hjul, men 250 E modell levereras med aluminiumfälgar medan 250 L-modellen levereras med stålfälgar. Båda modellerna kommer med multi-parabolelement strålkastare och multi-reflektor taillamps. Endast 250 E modell levereras med dimljus, lampor karta, ljus humör och en tvådelad steg lampa. Den 250 L Modellen levereras med en kupol lampa endast
Inredning Specifikationer

Både 250 L och 250 modellerna E kommer med tre rader av sittplatser,. Dock, läder är standard på 250 E modell och plyschtyger är standard i 250 L-modellen. För enkelhetens skull, båda modellerna levereras med en push-open mugghållare, en overhead karta lampa och fickor dörr, 250 E-modellen kommer med två andra raden personliga lampor. Den 250 E-modellen kommer också som standard med fram och bak, helautomatisk klimatanläggning. Den 250 E kommer också som standard med en sex-skivors CD-växlare och en overhead flip-down VCD mobil underhållningssystem. Båda modellerna levereras med makt dörrlås, sidospeglar, fönster och styrning. Den 250 E modell levereras också med dubbla skjutdörrar med automatisk dörrstängning.
Mekaniska specifikationer

De mekaniska specifikationerna täcker överföringssystemet, fjädring och bromsar och motorn. Alla specifikationer är standard i både 250 L och 250 modellerna E utom en, låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning levereras som standard i 250 E-modellen, men inte 250 L modellen. Andra specifikationer inkluderar en fyra-växlad, automatisk växellåda, framvagn med McPherson fjäderben, bak multi-link fjädring med stabilisatorer, och trumma i skivan bak och bromsar parkeringsplatser. Bränsletanken rymmer 58 liter och det maximala vridmomentet är 4000 varv per minut. Motorn styrs av en elektronisk Koncentrerad Motor Control System.
Specifikationer på Säkerhet
p Alla av säkerhet och data säkerhet är samma på 250 L och 250 E med undantag för två funktioner. Det låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning är standard på 250 E, liksom chauffören och bistå krockkuddar. Annan säkerhet och specifikationer säkerhet innefattar hög-mount stoppljus, back ekolod, side lampor tur, sidokrockskydd, zon kroppen koncept, barnsäkerhet lås och främre och bakre säkerhetsbälten med trepunkts, nödlåsande upprullningsdon.


måttangivelserna

250 L och 250 modellerna E har identiska mått. Båda är 4,731 millimeter långa, 1695 mm bred och 1825 millimeter hög med en hjulbas på 2695 mm. Den totalvikt är 2140 kg, är det tjänstevikt 1602 kg och båda har plats för 10 personer med en minimal svängradie på 5,5 meter från trottoarkanten att bromsa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105693.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.