Vilka minibussar har All Wheel Drive?

Minibussar, som nådde en topp i popularitet under 1990-talet, fortfarande utmärkta fordon för familjer med sina enkla glidande poster, stor passagerarkapacitet och komfort. Om du letar efter den säkraste minibuss för att transportera din dyrbara last, kan du vara intresserad av en modell med fyrhjulsdrift-AWD-för bättre grepp i dåligt väder. Fyrhjulsdriften liknar fyrhjulsdrift att alla fyra däcken har samma moment för att flytta ditt fordon på vägen, men AWD minibussar kan vara säkrare att köra på våta eller isiga vägar. Innan du går och handlar, kolla in vilka minibussar har fyrhjulsdrift. Toyota Sienna

basmodellen 2011 Toyota Sienna minibussar är utrustade med tvåhjulsdrift, men LE, XLE och Limited modeller har valfria AWD. Enligt en Edmunds översyn, "sedan den infördes 1998 har Sienna skrivit några av de bästa poängen krocktest av någon minibuss på marknaden," och med tillägget av AWD, skulle ditt val av denna minibuss vara en mycket säkerhetsmedvetna en för din familj. Den Sienna är en bra begagnad bil också, men tänk på att AWD har alltid varit frivillig för denna minibuss. Du kommer att behöva för att avgöra om fordonet som fångar ditt intresse besitter denna säkerhetsfunktion. Addera Chrysler Town & Country
minibussar i olika årsmodeller har synliga förändringar, som trim stilar, och interna förändringar, som drivlinan.

Sedan avtäckningen 1990 har Chrysler Town & Country, tillsammans med sina äldre syskon Dodge Caravan och Plymouth Voyager, varit en av de bäst säljande minibussar i historien. Dessa minibussar kom först ut med AWD option på deras längre hjulbas modeller-Grand Voyager, Grand Caravan och Town & Country-1991. Med den tredje generationen av Chrysler minibussar som kom ut under 1996, motorn V6 modellerna inte längre ges AWD, men den auto maker reprised att alternativ redan nästa år-1997-På allmän begäran. Den slutliga Town & Country modell att erbjuda AWD kom ut år 2004. I nästa års modell, infört auto maker en "Stow 'n Go" sittplatser alternativ som inte var förenlig med en AWD konfiguration.
Ford Aerostar
< p> Ford gjorde sitt bidrag till AWD minivan arena år 1990, då man införde en lång hjulbas version av Aerostar med valfria AWD. Den automatiska jätten fortsatte att erbjuda AWD alternativet tills Aerostar frånfälle 1997. De ersättande minibussar i Fords sortiment, Windstar och, några år senare, den Freestar, inte hade en AWD alternativ.
Andra tillval
Många begagnade minivan modeller har flera års Använd kvar i dem.

Mazda MPV-multipurpose fordon marknadsförs 1990-1998 presenterade en deltid fyrhjulsdrift kontroll som tillät förarna att växla över som de körde för ökad dragkraft. Inte strikt en AWD, skilde Mazda MPV även från andra minibussar för sin tid genom att vara lättare att manövrera på en kortare hjulbas och undviker den stereotypa glidande bakre dörren för en vanlig dörr. Chevrolet Astro, tillverkad 1985-2005, började 1990 att erbjuda valfria AWD. År 1999 förnyade auto maker dess AWD alternativ till auto AWD, som kopplas på först när en inbyggd sensor bestämmer mer dragkraft är nödvändig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105646.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.