Passenger Van Inspektion Checklista

Används för skolresor fältet, transportera pensionärer runt stan eller för att visa potentiella kunder din stad, skåpbilar är användbara fordon för transport av stora grupper av människor på en gång. Innan du använder en passagerare van, är det idealiskt för att slutföra en säkerhet checklista för att se till att ingenting händer under resan som kommer att hålla dig skadeståndsskyldig. Däck

Utför en manuell kontroll av dina däck först. Om de ser slitna runt kanterna, kan det vara dags att byta ut dem, tecken på ojämnt slitage mönster kan orsakas av däck som är felaktigt justerad. Nästa, kontrollera lufttrycket i alla fyra däcken och se till att alla har rätt psi (pounds per square inch) rekommenderas av tillverkaren.
Vätskenivåer

Det finns flera vätskor som du regelbundet bör kontrollera att se till att de är på rätt nivå, och för att avgöra om de behöver bytas ut helt och hållet. Exempel på dessa vätskor inkluderar: frysskydd /kylvätska, transmissionsolja, servostyrning vätska, spolarvätska och huvudcylinder vätska. Varje utför en mycket specifik och nödvändig roll i att hålla din passagerare van trim, så det är viktigt att du håller ett register över när du senast kontrollerade och /eller ändras varje vätska.
Säkerhet Utrustning

Du bör alltid se till att säkerhetsutrustningen fungerar korrekt före varje körning. Detta inkluderar alla säkerhetsbälten, krockkuddar, blinkers nödsituationer, nödutgångar och mekanismer låsning. Dessa kommer att hålla dina passagerare säkert även om något externt händer med passagerare van under transporten.
Lösa föremål

Även små objekt som koppar eller bitar av papper kan bli farlig i en farlig situation, vilket gör det nödvändigt att kontrollera din van för löst skräp innan du använder den. Den van bör rensas ut i slutet av varje körning, men bör vara dubbelkollade innan någon annan i det.
Speglar

alltid justera sidan och backspeglarna innan du tar din passagerare van ut. Detta är särskilt viktigt för skåpbilar som har flera drivrutiner. Du bör inte lita på speglar justerat av någon annan, de kan inte matcha synlighet som du behöver för att köra säkert Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105681.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.