2000 Grand Caravan specifikation

De 2000 Dodge Grand Caravan är en minibuss med plats för upp till sju passagerare. Denna version av Grand Caravan, en modell som släpptes av Dodge varje år, varierar i termer av alternativ beroende på vad trim nivå är vald. Ursprungligen prissatt runt $ 30.000, har 2000 Grand Caravan ett återförsälja värde nära $ 5000 som slutet av 2010. Effekt

Oavsett trim nivå, presenterar 2000 Grand Caravan en 3,8 motor liters V6 med 180 hästkrafter. Alla versioner av Grand Caravan har också en fyra hastigheter automatisk överväxel. Den van maximala nyttolast är 1,363 pounds, och det kan dra maximalt 2,000 pounds.
Fuel

Vid körning i staden, blir det 2000 Grand Caravan högst av 18 miles per gallon. På motorvägen, det blir maximalt 25 miles per gallon. Alla versioner av van ta vanlig blyfri bensin.
Underhållning

Alla versioner av 2000 års Grand Caravan har en kassettbandspelare och FM /AM-radio, men Endast Grand ES versionen innehåller en CD-spelare. Addera Safety

att skydda passagerarna, inkluderar Grand Caravan barnsäkerhetsspärr och makt dörrlås som kan regleras av föraren . Luckan låses också att hindra någon från att falla ut på baksidan. Låsningsfria bromsar ingår också standard. Krockkuddar ingår för föraren och passageraren i framsätet för att minska slaget i händelse av en krasch. Fönsterhissarna ingår också i alla utföranden.
Convenience

Luftkonditionering ingår på varje trim nivå. Farthållaren hjälper spara bränsle vid körning på motorvägen, och det kan inaktiveras genom att trampa på bromsen. Interiören är helt gjord av tyg för extra komfort.
Storlek

sjusitsiga, 2000 Grand Caravan har fyra dörrar, och är knappt 17 meter lång. Skåpbilen är nästan sex meter hög och drygt 76 inches bred. Sängen är över 25 inches bred för förvaring. The Grand Caravan erbjuder 5.4 inches av markfrigång rum och väger 4,283 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105695.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.