2002 Dodge Minibuss specifikation

Den 2002 Dodge Caravan och Grand Caravan minibussar modell gjordes för att erbjuda den typ rymlig komfort som personbilar bara kan ge, oavsett om det är att transportera barnen till fotboll eller kollegor att arbeta. De 2002 Dodge minibussar är en del av Chryslers fjärde generationen av minibussar som kom ut år 2001. De 2002 modellerna har extra power skjutdörrar och en power lucka. Den största skillnaden mellan de två modellerna var Grand Caravan är längre hjulbas, men båda fordonen ger olika möjligheter och funktioner för konsumenten. Motor och Power

Dodge Grand Caravan SE har en 3,3-liters sexcylindrig motor med en 3,66-tums hål och 3,18-tums stroke. Den körs på blyfritt bränsle och använder en multi-point bränsleinsprutningssystem. The Grand Caravan SE har en 20-liters bränsletank. Fordonets motor ger maximalt 180 hästkrafter vid 5.000 varv per minut. The Grand Caravan Sport har också en 3,3-liters sexcylindrig motor, med 15 miles per gallon i staden och 22 mpg på landsväg. Den har automatisk växellåda och fyrhjulsdrift. Tredje sätesraden ingår. Den Caravan eC har en 2,4-liters fyrcylindrig motor och en automatlåda, och får upp till 17 mpg i staden och 24 mpg på landsväg. Den Caravan SE har en 2,4-liters fyrcylindrig motor och en automatisk växellåda. SE-modellen får 17 mpg i staden och 23 mpg på landsväg.
Hantering

minibussar använder en anti-bromssystem (ABS) med en 3,62 -till-1 axel ratio. The Caravan och Grand Caravan har två skivbromsar och två ventilerade bromsar. Fordonen har en fjäderben fram med krängningshämmare och spiralfjädrar. Balken bakfjädringen har en krängningshämmare med bladfjädrar. Ett reservhjul med plåtfälg lagras nedan.
Funktioner

Båda rader av minibussar har främre luftkonditionering med ett eluttag för tilläggsutrustning. Elektriska fönsterhissar, förvaringsutrymmen, lastnätets och mugghållare ingår också. Säkerhetsfunktioner inkluderar barn ankare säkerhetsbälten, lås barn, fällbara speglar och både förare och passagerare krockkuddar. Bilarna har främre och bakre vindrutetorkare, och ett fällbart baksäte är tillgänglig för extra förvaring.
Exteriör

Exteriört gäller gjutning kropp sida och både fram och bak svart stötfångare. Justerbara backspeglar, strålkastare halogen, dubbla skjutdörrar och fast bakruta ingår också. Tonade rutor på hytt och bakrutor markeras, med ett urval av färger av metalliclack för kroppen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105854.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.