Chevy Astro Fakta

Infördes 1985, var Chevy Astro en multi-purpose, multiplattform van med sittplatser för upp till åtta passagerare. Produktionen av Astro upphörde den 14 maj 2005. Specifikationer

Astro erbjuds ett brett utbud av olika motorkonfigurationer, inklusive en 145 - till 190-hästkrafter 4,3-liters V6, och den berömda "W-motor, som kan producera 200 hästkrafter. Uteffekten från Astro, kombinerat med dess lastbil-baserade Powertrain, innebar att det kunde bli ett dragfordon när fullt utrustat, ett ovanligt drag i en minibuss och en som de flesta framhjulsdrivna minibussar inte kan konkurrera med. Addera Hållbarhet

Även officiellt fått titeln "minivan." Chevy Astro var faktiskt storlek mellan dimensionerna för Chevrolet Venture minibuss och de av den fullständiga medelstora Chevrolet Express. Den Astro införlivade liknande drivlina element till de av GM: s lätta lastbilar, men har utformats med en individuell unibody chassi kan användas som en last van och en konvertering van, liksom en people carrier.

Uppgraderingar

Efter fem år på försäljning, förbättrades Chevrolet Astro 1990 med införandet av en ny instrumentpanel och möjligheten av en utökad kroppslängden modell. År 1995, efter 10 år på försäljning, fick Astro en fullständig ansiktslyftning, införande av en bredare näsa liknar den då nyligen introducerade Chevrolet Express van. Den tidigare korta arbetsföra modellen togs bort från försäljning. Under 2003 har större bromsar och hjul infördes i ett försök att förbättra hanteringen och stoppa möjligheten för fordonet.
Ändring Förmåga

Tack vare sin hybrid konstruktion, den Astro har blivit särskilt populärt med olika modifierare. På grund av sin delade designen egenskaper, har montering av små-block V8 varit en vanlig företeelse, en enkel switch eftersom V6 av standarden Astro är i själva verket baserad på GM small block V8. Andra populära modifieringar inkluderar anpassning av Astro för off road och syften camping, förenklad på grund av sin stora lastutrymmet, liksom sin fyrhjulsdrift och differentialbroms.
Utsättning

Astro togs ur sin produktion i maj 2005 ett kombinerat resultat av sjunkande bilförsäljning och ett behov av att uppdatera sortiment. Nya regler sidokollision och huvudet standarder skada ledde till att ersätta Astro med nya Chevrolet Uplander, som också ersatt Chevrolets Venture modell. I sin 20-åriga livstid, byggde Chevrolet cirka 3,7 miljoner Astros i sin Baltimore anläggningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105603.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.