Hyundai Entourage Specifikationer

Hyundai Entourage är en fyrdörrars minibuss tillverkades mellan 2007 och 2009. Det är en rebadged variation på Kia Sedona. Under 2009 var det namnet en Best Family Car av Föräldrar tidningen och Edmunds.com, och det var också rankad tredje billigaste bil att försäkra av US News betyg och omdömen. Motor och bromsar

Hyundai Entourage är utrustad med en 3,8-liters med dubbla överliggande kamaxel multi-point insprutning 24-V6 motor. Den har 4-hjuliga låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning och bromsassistans. De främre bromsarna är makt ventilerade, och de bakre bromsarna är solid skiva. Den har ett omställningsförregling systemet och ett antisladdsystem med antisladdsystem. Den har en fem-växlad automatlåda med manuell skift kontroll och en lock-up momentomvandlare.
Hjul och Suspension

Entourage funktioner fyra 17-tums lättmetallfälgar . Dess däck är P235/60R17. Den levereras med en kompakt reservdäck. Dess främre hjulupphängningen är en oberoende MacPherson fjäderben, och dess bakre fjädring är en oberoende multi-link med spiralfjädrar.
Säkerhetsfunktioner

Alla tre invändiga rader av platserna i Entourage har takmonterade side-gardin krockkuddar, och det främre passagerarsätet har seat-monterade sidokrockkuddar. Alla säten har trepunkts säkerhetsbälten. Rattstången är utformad för att absorbera energi vid en kollision, och det finns gott om främre och bakre deformationszoner. Det finns en åkande Classification System, som detekterar huruvida en vuxen eller ett barn sitter i en given plats och justerar krockkudden hastigheten därefter. I framsätet finns justerbara säkerhetsbälten ankare med bältessträckare och kraftbegränsare.
Övriga specifikationer

Entourage blir 16 miles per gallon i staden och 23 mpg på motorvägen. Karossen är 202 inches lång med 78,1 inches bred och 71,5 inches tall. Den har en tjänstevikt på 4,400 pounds och en bruttovikt på 5,898 pounds. Dess axelavstånd mäter 118,9 inches, och dess markfrigång är 6.6 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105697.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.