1992 GMC Safari XT specifikation

GMC Safari är ett arbete och passagerare van jämförbar med Chevy Astrovan modellen. GMC Safari är en lastbil-baserade minibuss med högre lastkapacitet på grund av deras bak-eller all-wheel-drive egenskaper. GMC Safari går tillbaka till sin ursprungliga produktionen år 1985 och infördes som en inhemsk rival för större Dodge minibussar och skåpbilar arbete. Uppdateringar och förändringar

1992 GMC Safari XT har uppdaterats för att ha ett alternativ för en mer kraftfull motor från dess 1991 föregångare, som väger in på 200 hästkrafter (beroende på modell.) Safari XT hade också alternativ för en holländsk-dörr stil, split panel bakdörr, inklusive ett stycke glas liftgate satt ovanför själva dörrarna. Addera Specs

GMC Safari hade en standard motor mäter 4,3 liter och sträcker sig från 150 hästkrafter till XT last van till 200 hästkrafter för XT SLX fyrhjulsdrift (vid 4.600 rpm.) Den effekt-vikt mätning för fyrhjulsdrift XT är 0,0498 och har ett kompressionsförhållande på 9.1:1. Alla motorer använde en sexcylindrig konfiguration. De vridmoment (ft.-lb.) åtgärder vid 230 för XT last van och ökar till 260 för alla hjul och fyrhjulsdrift modeller. Den XT kom bara i en fyra-växlad automatlåda med överväxel. Den genomsnittliga bränsleförbrukningen för XT varierade mellan 14 och 17 i staden och 18 22 på motorvägen. Bränsletanken höll en 27-liters kapacitet. Hjulbasen för 1992 XT uppmätt vid 111 inches och hade en svarvning diameter på 40,5 meter. Van hade en hjulupphängning och en levande bakre fjädring. Beroende på modell, hade GMC Safari XT ett genomsnittligt utsläpp av växthusgaser på 10,80-12,20 ton per år, som bestäms av FuelEconomy.Gov.
Och Egenskaper

XT hade en mängd trim mönster och alternativ, inklusive XT last van, XT SLX, den all-wheel-drive last van och XT SLX med en fyrhjulsdriven alternativet. Den 1992 GMC Safari XT hade relativt få säkerhet alternativ, som huvudsakligen innehöll ett låsningsfritt bromssystem. Ingen av de 1992 XT modellerna kom utrustade med krockkuddar. Andra alternativ som inkluderade en AM /FM-system kassett audio, makt dörrlås, bak-fönster värmare, luftkonditionering, elektriska fönsterhissar, privacy glass och säten hink.
Återförsäljning
< p> Det andrahandsvärde för en välskött 1992 GMC Safari XT varierar från $ 1.800 till $ 2500, beroende på modell. Lägre körsträcka fordon kan ha ett högre begärt pris också. Tre återkallelser listas av Cars.com, inklusive ett bränslesystem fråga, bensin slangar leverans och ett bromssystem återkallande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105865.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.