Delningsfilter Vs. Mini Vans

Det finns några faktorer att tänka på när man väljer mellan en crossover och en minibuss. Dessa överväganden inkluderar sittplatser och last utrymmeskrav, de övergripande konsumentens behov och stil. Dessa faktorer diskuteras i detalj nedan. Bästa Sittplatser

En av de främsta anledningarna till konsumenter handlar för en minibuss eller en crossover är för sittplatser. Båda typerna av fordon kan bära upp till åtta passagerare. Dock är benutrymmet ofta mindre generösa i korsningar än i minibussar, som är kända för bekväm resandes på-och benutrymme.
Bästa lastutrymme

minibussar har normalt också mer utrymme för last bakom tredje raden säten område. Detta utrymme är användbar vid resor till mataffären och familjeresor väg. Addera ditt bästa underhållning och alternativ Alternativ

Båda fordonen har alternativ för underhållning system och hideaway DVD-skärmar med trådlösa hörlurar. Tillgång till satellit-TV-nät är också vanligt förekommande.
Mest Sleek

Konsumenter som vill lastutrymme och sittplatser, men vill undvika soccer-mom stigma ofta väljer en crossover för sin eleganta och stilrena utseende. Många delningsfilter erbjuder också trendiga funktioner såsom metalliclack alternativ och fashionabla legering eller fälgar krom.
Mest prisvärda

minibussar är billigare än övergångar från ett genomsnitt på $ 4600. Denna skillnad i kostnad kan lämna minivan köpare med mer ekonomiska alternativ för att köpa uppgraderingar såsom underhållning system eller läder sittplatser.
Slutsats

minivan förblir det bästa valet för konsumenter söker mer lastutrymme och passagerarutrymme. Dock erbjuder crossover mesta av vad minivan gör, men utan fotbollsmamma bilden att vissa konsumenter inte bryr sig om.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105576.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.