Hur man tar bort platser i Dodge Husvagnar

The Caravan har varit en av de långvariga häftklamrar i fordonets uppställning för Dodge. Genom år av förbättringar, uppdateringar modell och tekniska förbättringar, behåller denna minibuss sitt rykte som en av de enklaste, mest tillförlitliga bilar för familjer. De senaste årsmodellerna har presenterat införandet av Stow 'n Go-system, en unik sits-borttagning funktion som gör att du snabbt omvandla fordon från en passagerare-fokuserad arrangemanget till en som är perfekt för dragande. Ta bort sätena från insidan stuga i dessa modeller är anmärkningsvärt lätt att göra även utan hjälp. Instruktioner
1

Avlägsna eventuella föremål och skräp från stugan. Dessa kan hindra processen och även kan rulla runt farligt i kabinen när sätena har tagits bort.
2

Öppna bakluckan och öppna baksäte bakifrån. Vik bänken tillbaka ner helt genom att dra spaken på vänster sida av bänken. Dra upp den matta brädan direkt bakom baksätet.
3

Lokalisera svart rem på baksidan av bänken. Den fästs i skarven där basen av bänken tillbaka möter bänk. Använd denna rem för att dra upp och in mot din kropp, detta kommer att engagera spårsystemet speciellt utformad till vaktmästare sitsen på plats. Fortsätt att dra långsamt och följer den naturliga rörelsen av sätet i facket under matta brädan. När det väl är inne, sätta brädan på plats igen.
4

Öppna sidoluckan helt. På vardera sidan om kaptenens stolar närmast sidodörrarna, hittar du en liggande spak bredvid stolsitsen. Dra handtaget för att fälla ryggstödet hela vägen framåt. Släpp spaken och sedan dra upp brädan direkt framför stolen. Hitta spärren på baksidan av kaptenens stol, även detta kommer att placeras vid skarven mellan botten av ryggstödet och den bakre delen av stolsitsen. Dra ut spärren och rocka stolen framåt. Det kommer att följa den speciellt utformade spår precis som baksäte. Stuva hela vägen i facket och byt brädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105577.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.