Hur man handlar en Biodiesel fordon

Biodiesel, som faktiskt inte innehåller petroleum diesel men som kan blandas med diesel, är ett alternativt bränsle som är gjord av helt förnybara resurser. Biodiesel ökar i popularitet som ett alternativ till traditionella fossila bränslen, eftersom det är ren förbränning och ger inga koldioxidutsläpp. Om du tror att du vill köra biodiesel i bilen, måste du handla för en biodiesel kompatibla fordon. Instruktioner
1

Inse att det råder förvirring om behovet av att konvertera fordon ska kunna köras på biodiesel. Sanningen är att alla dieseldrivna fordon kan köras på biodiesel, men kallt klimat bilägare kan stöta på problem såsom motorstopp eller underlåtenhet att starta på grund av det bränsle som stelnar i tanken. Konverteringssatser lägga till en andra tank som värmer biodiesel innan du injicerar den in i motorn, så kall-klimat bilägare att köra biodiesel utan sådana risker. Konverteringssatser är i allmänhet inte behövs i varmt väder klimat.
2

Vissa bilägare har konverterat sina motorer för att köra på raka vegetabilisk olja. Det finns en missuppfattning att biodieselbränsle är samma som vegetabilisk olja. Medan vegetabilisk olja är verkligen en ingrediens i biodiesel, genomgå en process som kallas testerification att förfina oljan. Det finns också en handfull andra ingredienser som läggs till den vegetabiliska oljan under bearbetning för att producera biodiesel.
3

Vet att biodiesel kan användas för att köra alla dieseldrivna fordon, inklusive personbilar och lastbilar. Ha detta i åtanke när du handlar för en biodiesel kompatibla fordon.
4

recension Biodiesel Amerika guide till biodiesel kompatibla bilar som nu finns till försäljning i USA Om du vill handla en helt ny biodiesel kompatibla fordon, kommer den här guiden visar dig vilka biltillverkare erbjuder dieseldrivna fordon för försäljning i USA Det finns massor mer biodiesel kompatibla fordon som finns i Europa, men kostnaden och krångel i samband med shopping för en biodiesel kompatibla fordon utomlands och sedan importera den till USA är oftast oöverkomliga.
5

Handla för biodiesel kompatibla fordon på eBay Motors, som erbjuder en funktion där du kan skriva in ditt postnummer, som ett filter för att hitta biodiesel kompatibla fordon inom en radie av så lite som 10 miles eller så mycket som 2.000 miles, och voila! En förteckning över pågående auktioner för biodiesel kompatibla fordon displayer. Shoppers i regioner som har inte riktigt hoppade på biodiesel tåget måste ange radien filtrera högre än de som bor i, säg, Berkeley, Kalifornien där biodiesel är praktiskt mainstream.
6

Håll ett öga på de lokala annonser. Dieselfordon gå evigt - Somliga påstår dieslar kan logga upp till 500.000 miles. Du kan ofta hitta bra begagnad dieslar i den lokala platsannonser. Du kan även välja att köpa en kompatibel till biodiesel fordon på Craigslist. Håll ett öga på listor där, eller placera din egen Wanted annons och se om du får några bra resultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105245.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.