Hur man byter en duramax Glödstift

Duramax motorer är en linje av dieselmotorer tillverkade som ett joint venture mellan General Motors och Isuzu. I en Duramax motor, glödstift spela samma roll som tändstift spela i vanliga bensinmotorer. Snarare än att producera en gnista som ett tändstift, emellertid, glödstift skapa värme som orsakar dieselbränsle för att förbränna och dieselmotorn för att starta och köra. Byte Duramax glödstift är mycket lik ersätta tändstift. Saker du behöver
hylsnyckel
Nytt glödstift
Visa fler instruktioner
1

Leta bilens rutan kraftrelä. Detta kommer att bli en svart plastlåda som ligger på höger sida i motorrummet nära hjulhuset.
2

Öppna lådan power reläet genom att trycka på fliken på locket och dra upp på samma tid. Addera 3

Undersök insidan locket på strömmen reläbox. Det kommer att finnas ett kopplingsschema som visar dig rätt ledningar av glödstiften till motorn.
4

Undersök mitten av motorrummet för att hitta dina glödstift.
5

Placera hylsnyckel över hela glödstift.
6

Twist din hylsnyckel till vänster tills glödstiftet är löst. Försök inte att ta bort glödstiftet helt med uttaget. Det är väldigt lätt att förlora ett glödstift i sprickor i motorn.
7

bort glödstiftet med händerna när det är löst.
8

in nya glödstift och dra åt den med din hylsnyckel.
9

Upprepa dessa steg för de återstående glödstiften. Efter diagrammet på baksidan av din makt reläbox, re-wire glödstiften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105150.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.