Jetta TDI FAQ

Volkswagen Jetta TDI har blivit en populär bil på grund av dess utmärkt bränsleekonomi och sportigt utseende. Framför allt ligger det bland de renaste-bränning dieselfordon på vägen, utan att praktiskt taget alla av de problem som äldre dieselbilar plågades med. Vad är bränsleekonomin Betyg?

Volkswagen Jetta TDI är en av de mest bränslesnåla icke-hybridfordon på marknaden, uppnå 30 mpg i staden och 41 mpg på landsväg.

Kan jag använda vanlig bensin?

Nej, har Jetta TDI en dieselmotor, vilket kräver dieselbränsle. Under inga omständigheter kan vanlig bensin kan användas utan att skada vitala motorkomponenter. Om du av misstag sätter bensin i det, omedelbart ha det bogseras till en auktoriserad reparatör --- Försök inte starta bilen eller köra den.
Är Jetta TDI tillgängliga utan Diesel Engine

TDI trim nivå är specifikationen för dieselmotorn,? är dock Jetta finns i andra utföranden med en bensinmotor. Den bensinmotor har en effekt på 22 mpg city och 30 mpg highway. Är Jetta TDI Safe?

Jetta TDI
uppnått en mycket solid statlig rating krocktest av fyra stjärnor för frontalkrockar och fem stjärnor för sidokollisioner. Den har standard säkerhetsutrustning såsom sida och krockgardiner, låsningsfria bromsar och Antisladd. Addera Hur mycket kostar det?

Start MSRP av Jetta TDI är $ 22.270, och med juli 2009. Addera Vem gör den Jetta TDI?

Jetta TDI tillverkas av Volkswagen, en tysk biltillverkare. Volkswagen har två fabriker där Jetta TDI är byggt, en är i Tyskland och den andra är i Mexico
Vilken garanti

grundläggande garanti på.? Jetta TDI är 3 år eller 36.000 miles, vilket som kommer först. Den grundläggande garanti ingår också gratis planerat underhåll på fordonet, såsom oljebyten och rotationer däck. Det finns också en 5-års eller 60.000 mil Powertrain garanti, som täcker stora delar på fordonet såsom motor, transmission och drivsystem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105061.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.