Vilka är farorna med Diesel Exhaust?

De arbetar runt diesel utrustning eller köra dieseldrivna fordon utsätts för dieselavgaser. Mer än en miljon arbetstagare utsätts årligen för dieselavgaser med 2010, enligt Department of Labor. Det finns mer än 100 olika farliga kemikalier i dieselavgaser som kan leda till en rad hälsoproblem. Komponenter

dieselavgaser finns kolmonoxid, som är känd för att vara giftiga. Andra komponenter i dieselavgaser inkluderar kväveoxid, koldioxid, formaldehyd och sot.
Andning

De som andetag i en hel del dieselavgaser har en ökad risk för lungcancer cancer. Det finns också en risk för icke-cancerous andning förhållanden, speciellt astma.
Förkylningar

Inandning dieselavgaser kan leda till kall-liknande system. En rinnande näsa och rinnande ögon är vanliga.
Övriga villkor

dieselavgaser också har kopplats till illamående och andra krämpor magen. Huvudvärk, yrsel och halsbränna har också rapporterats.
Förorening

miljön också påverkas av dieselavgaser. Farliga gaser och sot släpps ut i luften, särskilt från äldre lastbilar och dieseldrivna fordon.
Förändringar

säkerhetsnormer och förordningar har genomförts för att minska utsläppen från dieselfordon . De som arbetar i en miljö där diesel utrustningen används måste se till att området är väl ventilerat eller dödsfall kan inträffa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105076.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.