Vilka bilar Få det bästa Gas Mätarställning i Europa?

Europa genomgår en allvarlig kärleksaffär med bränslesnåla diesel kombi i storlekar för att passa alla behov. Eftersom de flesta av dessa diesel hatchbacks får utmärkt bränsleekonomi, mycket få människor i Europa kör liknande storlek, bensinslukande stadsjeepar. Peugeot 207 Economique

mycket senaste tillskottet till den populära sortiment av 207 hatchbacks är den i särklass mest bränsleeffektiva varianten, få 74.3 miles per gallon på den kombinerade cykeln. Det är också bara avger 99g/km av koldioxidutsläppen. Detta åstadkoms genom att förlänga utväxlingar, installera låg rullmotstånd, maximera luftflödet runt bilen med undertrays och spoilers och har ett skift indikator som talar om när man ska växla upp för att maximera dina miles per gallon.

Ford Focus ECOnetic

nytt för 2010 Ford Focus ECOnetic är utrustad med en 90-hästkrafter, 1,6-liters dCi-turbodiesel. Tack vare en rad revideringar, inklusive motor och transmission tuning, får denna familj kombi kombinerade 74,2 miles per gallon. Den ECOnetic släpper bara 99g/km av koldioxid, vilket gör det klokt att köra den här bilen i många av Europas stadskärnor som tar ut rejäl tilläggsavgifter på bilar som förorenar mer.
VW Polo BlueMotion

VW Polo (en kompakt lucka något mindre än en Golf) är nytt för 2010, och drivs av 1,2-liters, trecylindrig turbodiesel. Det blir 71 miles per gallon på den kombinerade bränsleekonomi cykel. Volkswagen planerar att introducera Polo i USA under 2012.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105073.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.