Fakta om Propan Injection

A propan insprutningssystem gör en dieselmotor effektivare genom att minska den mängd avfall som produceras. Detta innebär att motorn kan använda mer diesel för att faktiskt köra , och därför kan köra vidare på mindre diesel . Så fungerar det

Propan injektion sker när propan ångor sprutas in i motorn . Eftersom propan är mer brandfarligt än bensin , det gör diesel bränna mer fullständigt , vilket minskar den svarta röken förknippas med dieselmotorer .
Fördelar

Enligt Luxury Import , en kanadensisk auto importföretag , propan insprutningssystem gör att motorn håller längre . Detta sker på två sätt. En är att det gör att motorn utvisa avgaser vid svalare temperaturer . Det andra är att det tillåter dig att få ut mer kraft ur din motor utan att betona det , vilket innebär att kullarna är inte så mycket av ett problem .
Nackdelar
< p > den stora nackdelen med propan injektion enligt Parleys s Diesel Performance , är att om det inte är korrekt installerat kommer det att ge motorn för mycket propan . Om detta händer kommer din motor accelererar riktigt bra och har tillgång till mer makt , men det kommer också att orsaka en hel del slitage .

Dessutom kan eventuella tillägg till din motor garantin ogiltig . Detta inkluderar , men är inte begränsat till , system propan injektion .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105093.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.