Hur hitta en värmare Bil Block

Många motorer är byggda med en motor monterad motorvärmare. Även om de inte tar motorvärmare platsen för en frysning plugg i motorn. Freeze pluggar är utformade så att frostskyddsmedel rinna ut av motorblocket, snarare än frysning och spricka blocket. En motorvärmare håller frostskyddsmedel från frysning i extremt låga temperaturer och gör det lättare för dig att starta din bil under vintern. Saker du behöver
Bil jack
Jack står
Dolly
Visa fler instruktioner
1

Leta motorblocket i motorrummet. Den övre delen av blocket är under huven där cylindrarna är att innehålla den interna komprimering reaktionen.
2

Lyft den främre delen av bilen med en domkraft och stödja den av ramen med pallbockar . Ligg ner på en dolly och glida under fronten på bilen. Undersök botten av motorblocket.
3

Hitta frysa plugin i kylmediet tarmkanalen av motorblocket. Den kylvätska går från kylaren genom särskilda kamrar inneslutet i blocket, som sveper runt cylinderkamrarna, och sedan tillbaka ut till kylaren för att frigöra motorn värmen.
4

Flytta ned frysa kontakten till förlängningen, ovanför kylmediet avloppet. Förlängningen är bilen motorvärmare. Det kan också ha en sladd som kommer ut av det, vilket gör det lättare att identifiera. Även om de flesta märken och modeller av dieselbilar kommer med en installerad motorvärmare, endast de med ett kallt väder paketet inkluderar sladden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105074.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.