Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur ändrar jag rotorer på en Jeep ?

De rotorer på en Jeep hålls den nedre styrarmen med fyra metall muttrar anslutna till fyra support bultar . Rotorn glider på och av från det stöd bultarna när låsmuttrarna avlägsnas . Detta inte ett komplicerat projekt att slutföra och tar ungefär en timme att ta bort och montera rotorerna på din Jeep . Du kan slutföra det här projektet i garaget med några grundläggande hushåll verktyg . Saker du behöver
Däck järn
Bil jack
Ratchet ställa
Visa fler instruktioner
1

Skruva muttrarna på höger framdäck med däck järn . Lyft den främre högra sidan av jeep med domkraft . Dra Jeep höger fram däck off av ramen .
2

Ta bort de fyra låsmuttrarna runt mitten av rotorn med en vanlig spärrfunktion set . Placera rotorn muttrar i en ren , torr plats .
3

Dra den högra främre rotorn off av den undre kontroll och ställ åt sidan . Skjut in den nya rotorn på bäraren bultarna . Byt ut låsmuttrarna till stöd bultarna och dra åt muttrarna med ratchet set .
4

tillbaka höger framhjul till den nedre styrarmen . Byt ut muttrarna till däcket . Använd domkraften att sänka Jeep till marken . Dra åt hjulmuttrarna med däck järn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102935.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.