Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Standardiserade optioner på 2006 Jeep Wrangler Rubicon

Den 2006 Jeep Wrangler Rubicon är den enda modellen i Wrangler som erbjuder terränggående alternativ som standardutrustning. Alternativ som Rock-Trac överföring fallet med en 4,0:1 lågväxel och låsning främre och bakre differentialer gör Rubicon lämplig för extrem off-road bruk, inklusive sten krypande. Rubicon erbjuder också funktioner som syftar mot komfort och säkerhet. När de vanliga alternativen läggs upp, lika det hela en tuff, säker och kraftfull Rubicon. Standard Performance Options

2006 Jeep Wrangler Rubicon har standardutförande alternativ som inkluderar, en sexcylindrig, fyra-liters multi-point bränsleinsprutning motor. Denna motor genererar 190 hästkrafter vid 4.600 rpm. Det blir 15 miles per gallon i staden och 19 miles per gallon på motorvägen. Jeep Rubicon har en 19-liters bränsletank. Den 2006 Rubicon levereras som standard med en sexväxlad manuell växellåda. Den Wrangler Rubicon har skivbromsar fram och bak. Den har också en Tru-Lok låsning främre och bakre differential med en HD Rock-Trac överföringen. Rubicon har absorbenter gas chock med krängningshämmare fram och bak. För off-road skydd, är bränsletanken och överföring fall skyddas av glidplattor.
Standard exteriöra tillval

Standard exteriöra tillval på Jeep Rubicon innehålla fullständiga metalldörrar med roll-up fönster. Hjulen är silver Moab gjuten aluminium med LT245/75R16 BSW däck. Den Rubicon har också en konventionell reservdäck monterad på den bakre utsidan av Jeep. Den har främre och bakre dragkrokar. Wrangler har både passagerare och förare sidospeglar som swing-away. Rubicon har svarta främre och bakre stötfångare med dimljus i fronten. Taket är en manuell cabriolet sufflett. Det har också premium stänkskärm nödraketer i fram och bak.
Standard Interior Alternativ

2006 Jeep Wrangler Rubicon har standard interiör alternativ som inkluderar en sju- högtalare AM /FM-stereo med CD-spelare. Stereo är satellit klar. Den har också en komplett instrumentbräda med ett handskfack som är låsbar. Luftkonditionering och förare och passagerare sidokrockkuddar är standard på Rubicon. Wrangler har en heltäckningsmatta och en mittkonsol med mugghållare. Det finns också dörrfickor för både passagerare och sidor förare. Framstolarna är tyg skålade säten med ett nackstöd. Framstolarna har också en tre-punkts säkerhetsbälte med en höjdjustering. För baksidan finns ett framåtvänt avtagbar tyg soffa med trepunkts säkerhetsbälten. Andra vanliga alternativ inkluderar en tilt ratt, en 12-volts eluttag och artighet försenad /fade lampor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102856.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.