Svenska Bil >> bil underhåll >> Tune Ups >> Content

Hur du justerar en Nikki förgasare

Justera Nikki förgasare är en ganska enkel process och kan göras på bara några minuter. Den Nikki förgasare har två justerskruvar, en ledig bränsleblandning skruv och en ledig lufthastighet blandning skruv. Båda justerskruvar måste ställas in för att läsa samma på en vakuummätare med den optimala behandlingen för Nikki förgasare är mellan 750 och 850 rpm. Saker du behöver
Skruvmejsel
Vakuummeter
Visa fler instruktioner
1

Slå på både tomgång skruven bränsleblandningen och de lediga Lufthastighetsmätningarnas skruvar medsols med en skruvmejsel tills de är stängda utan över-dra åt dem. Justera tomgångsskruven bränsleblandningen på höger sida av förgasaren, sett från framsidan av motorn, en och en halv varv moturs.
2

Justera tomgångsskruven lufthastighet på vänster sida av förgasaren genom att vrida det moturs ett och ett varv kvartal. Vrid motorn på och låt den värmas upp i några minuter. Addera 3

Demontera slangen gummiutsugring från basen av förgasare och bifoga en vakuummätare till vakuumporten. Justera skruvarna genom att vrida dem ett kvarts varv i taget, alternerande tills båda justeras för att läsa mellan 750 och 850 rpm på mätaren.
4

Vrid tomgång bränsle justering skruva ett kvarts varv moturs, och ta bort vakuummätaren från vakuumporten. Sätt tillbaka slangen gummiutsugring, och stäng av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tune-ups/102680.html

Previous:
Next:

Tune Ups

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.