Hur man byter Nedre Bakljus på en Volvo

Volvo är kända för att göra långvariga, säkra fordon. Människor som äger dessa bilar tycker ofta att med lite fixa, kan de köra i många år. Om någon stöter din bil och bryter ryggen bakljus eller lampan dör ut naturligt, kommer du så småningom att ersätta ljuset. Som en utländsk bil, kan Volvo underhållet bli dyrt i butiken. Byte av nedre bakljus är en enkel process, så gör det själv och spara lite pengar. Saker du behöver Begagnad Volvo baklykta ersättare
Philips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ring din lokala Volvo återförsäljare för att beställa reservdelar, eller annars besöka en tredje part företag och köpa online bakljuset. Så länge du har märke och modell nummer, bör de veta den exakta delen du behöver. Det andra alternativet är att vänta tills du tar bort glödlampan (se nedan) och sedan ta den delen in till verkstaden och be om en ersättare.
2

Stäng av bilen och ta ur nyckeln ur tändningen.
3

Kontrollera luckan bakljus för skruvar. Om du ser något, använd din skruvmejsel för att ta bort dem från höljet innan du fortsätter.
4

Öppna bakluckan och lossa fästanordningen som håller lampan på plats. Dessa kommer att se ut plast skruvar, och de kan vridas för hand och avlägsnas. Detta är den vanligaste bakljus inställning, eftersom de flesta av Volvos bilar inte har metall skruvar på locket själv.
5

Ta en Philips skruvmejsel och skjut försiktigt in det i utrymmet mellan bakljuset täcka och bilen, och pop locket ut.
6

Lossa lamphuset genom att trycka på den plastklämman på insidan av behållaren. När du håller ner det, kommer huset bit loss helt från bilen och lökarna kommer att exponeras.
7

Skruva den nedre lampan ur sockeln om du försöker att ersätta den. Du kan skruva i en ny glödlampa och anslut lamphuset när du är klar.
8

Sätt tillbaka lampskyddet och slå på Volvo för att se det nya ljuset fungerar.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123927.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.