Hur man byter lampor bromsljus på en 1996 Chrysler LHS

bromsljuset glödlampor i din 1996 Chrysler LHS är lättillgängliga efter avlägsnande av bakljusaggregat från bakre delen av bilen. Använda en dual-filament 3057 glödlampa, bromsljusen dela en glödlampa med blinkers och positionsljus på LHS. Replacement 3057 lampor finns tillgängliga från Chrysler återförsäljare, auto delar butiker och vissa varuhus. Instruktioner
1

Öppna bakluckan på Chrysler LHS och lokalisera de stora svarta plast vingmuttrar precis till höger och vänster om stammen öppning. Ta bort vingmuttern från den sida där du behöver för att byta glödlampa, genom att vrida dem moturs tills de är helt utanför de kvarhållande dubbar.
2

Koppla ur kabelnätet inne i bakluckan på bilen , tryck sedan tråden och genomföringen ut genom hålet i karossen. Avlägsna bakljusaggregat från den bakre delen av bilen och leta reda på glödlampa uttag på baksidan av enheten. Addera 3

Vrid sockeln som håller bromsen glödlampan moturs och ta bort den från bakljus montering. Dra ut den gamla glödlampan ur uttaget och kassera den. Skjut den nya 3057 glödlampan i sockeln tills den ligger an hela vägen.
4

Sätt i den nya lampan och sockeln till baksidan av bakljusaggregat, vrid den medurs tills den låses på plats. Placera bakljusaggregat tillbaka på bilen, rikta monteringsnitarna med hålen i kroppen. Skjut kablaget tillbaka in i lastbilen och installera genomföringen i hålet.
5

Montera de tre vingmuttrar på bultarna och dra åt dem tills bakljusaggregat är säkert mot den bakre delen av bilen. Testa funktionen bromsljuset genom att ha någon trycker på bromspedalen och kontrollera att de lyser ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123906.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.