Hur du ändrar Distributor Cap & Wires på en 1994 Ford Van

Den 1994 Ford Van använder tändstift kablar för att leverera gnista produceras av distributören till var och en av motorns tändstift. Över tiden, både fördelarlocket och trådarna plug tenderar att korrodera. Korrosion är mer märkbar på undersidan av fördelarlocket, som metallkontakterna antingen bära ner, grönt, eller båda. Tändstift korrosion kan endast ses genom att avlägsna tändkablarna och inspektera deras metall tips. Lyckligtvis ersätter fördelarlocket och ledningar är ganska enkelt, även om man måste vara försiktig att inte blanda ihop lägena för trådarna. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort det gamla fördelarlocket. Observera att fördelarlocket hålls på plats med två metallklämmor, som fäster till flikarna på den sida av fördelarlocket. Sätt i en skruvmejsel mellan varje klipp och fördelarlocket, sedan vrida skruvmejseln tills klämmorna koppla. Dra distributören locket på fördelaren, noga med att inte störa tändkablarna anslutna till locket. På distributören
2

Lägre ersättning fördelarlocket, sedan vika båda klämmorna på flikarna på sidan av locket tills de klickar på plats inom flikarna.
3

Placera gamla fördelarlocket, med tändstiftet ledningar fortfarande sitter, mot antingen den främre eller den baksidan av den nya fördelarlocket.
4

Fatta gummistövel vid basen av ett tändstift tråd, där tråden kommer in i gamla fördelarlocket och dra av kabeln i locket. Sätt i ena änden av kabeln till samma terminal på den nya gemensamma jordbrukspolitiken.
5

Spåra tändkabeln från den nya fördelarlocket till dess tändstiftet, dra sedan tråden bort från tändstiftet.
6

Fäst den nya tändkabeln. Ta ny tråd från pluggen tråd utbytessats som matchar längden av tråden till det nya fördelarlocket. Anslut nytt tändstift tråd på sin tändstift, sedan ta bort den gamla tändkabeln från den nya fördelarlocket. Anslut den motsatta änden av den nya tändkabeln till samma terminal på den nya fördelarlocket att den gamla tråden var ansluten till.
7

Upprepa steg 4 till 7 för de återstående tändstift.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123920.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.