Hur du ändrar ett parkeringsljus på en Mini Cooper

Parkering eller stående lampor på framsidan av din Mini Cooper är de primära lampor indicting din närvaro på vägen när strålkastarna inte är på. Mini använder en 2825 push-in stil lampa i markör ljus, vilket gör det enkelt att ändra och lätt tillgängliga från bildelar butiker som brunnar som dealern. Den parkeringsljus är integrerade i den främre blinkers bostäder och nås från bakom huset, arbetar under huven på bilen. Saker du behöver
dielektriskt fett
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Mini och lokalisera öppningen i toppen av radiatorn stöd över blinkers bostäder. Det finns två glödlampa uttag på baksidan av blinkers huset. Du letar efter den mindre av de två.
2

tag i sockeln med handen och rotera den motsols, släppa den ur huset. Dra ur sockeln och glödlampan rakt ut ur huset och dra den gamla 2825 glödlampan från sockeln. Släng den gamla glödlampan.
3

Installera ett nytt 2825 glödlampa i sockeln, skjuta in den tills den helt platser i uttaget. En liten mängd dielektriskt fett på kontakterna i lampan och sockeln är en bra idé här. Det kommer att hjälpa skydda kontakterna från korrosion.
4

Sätt i lampan och sockeln i huset och vrid det medurs för att låsa den på plats. Upprepa processen för att byta glödlampa på den motsatta sidan av bilen om den är utbränd liksom. Slå på belysningen och kontrollera att parkeringsljus nu belyses.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123924.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.