Hur man byter en bil Starter

En bil förrätt är en elektrisk del och måste bytas ut efter en viss tid och användning. Byta startmotorn kan vara svårt på vissa modeller, men det är möjligt att göra i din egen uppfart. Lär dig hur att ersätta en bil starter genom att följa dessa steg. Instruktioner
1

Stäng av bilen och ta bort batteriet. Lyft bilen med en domkraft och placera pallbockar under ramen på bilen. Blockera bakhjulen för att förhindra att bilen rullar baklänges.
2

Lokalisera starter och ta bort de kablar som är anslutna till den. Märk dem så du vet som är positiv och som är negativt så att du kan koppla dem därefter.
3

Lossa skruvarna startmotorn på plats. Det finns vanligtvis två eller tre skruvarna som håller startapparaten.
4

Dra starter ur sitt läge och ta bort den från bilen. Vissa andra delar kan behöver lossas eller avlägsnas för starter som skall avlägsnas från bilen. Kom ihåg vad delar tas bort eller lossas.
5

Sätt nya starter i bilen genom att installera det på samma sätt den gamla starter togs bort. Dra åt bultarna något, anslut kablarna till startmotorn och sedan dra åt skruvarna helt.
6

Ersätt alla andra delar i bilen som togs bort eller lossas. Sänk bilen från domkraften, ta bort blocken från bakhjulen och anslut batteriet. Starta bilen för att se till att allt fungerar som det ska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123945.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.