Förhindra att Wheel Rust

Många metaller är naturligt benägna att rosta när det kommer i kontakt med miljön. När metallen utsätts för vatten och syre det skapar en kemisk reaktion som kallas oxidation. Rost är en järnoxid. Rost är inte bara ful, men det orsakar allvarliga och farliga skador om de lämnas obehandlade. Hjul är oftast gjorda av krom, vilket är en metall som inte rostar. Men slitaget på hjulen orsakar små hack och hål i krom, och dessa är de platser där rost bildas på underliggande metaller. Även om det är omöjligt att helt förhindra rost, kommer regelbundet underhåll hjälper. Instruktioner
1

Spraya dina hjul med en rost spray. Boeshield 79 är en populär rostskydd aerosolspray som genom kan användas för att enkelt rostfria dina hjul. Det kommer att lämna en vaxartad rest på hjulet, men det kommer att bidra till att förhindra rost.
2

Tvätta din bil på en regelbunden basis. En bra tumregel är att tvätta bilen varannan vecka under regelbunden tillstånd och en gång i veckan när du stöter på svåra väderförhållanden. Hårt väder och väglag kommer att göra dina hjul och bil mer mottagliga för rost. Tvätta salt, smuts och skräp från dina hjul en gång i veckan Addera 3

Catch rost innan den sprids. Inspektera hjulen regelbundet för hack, repor och fukt .. Exponerad metall och fukt bidrar väsentligt att rosta.
4

Ta bort alla spår av rost. Surface rost kan tas bort med en blandning av bakpulver och vatten. Detta neutraliserar den kemiska reaktionen. Stålull är ett viktigt verktyg för rengöring rush. Det är vanligt hushåll objekt som är lättare att använda och billigare än en stålborste.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123853.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.