Hur man byter ett bakljus på en 2007 Maxima

Underhåll bakljusen på din 2007 Nissan Maxima i fullt fungerande skick för att hålla din familj säker på vägen. Utan fungerande bakljus, andra förare har svårt att identifiera din position på vägen. De flesta stater kräver alla lampor på bilar att vara i drift hela tiden. 2007 Maxima bakljus fungerar med en 3157K lampa, finns på de flesta bildelar återförsäljare och Nissan återförsäljare. Saker du behöver
Wrench set
Ersättningslampa
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan på din Nissan Maxima. Ta tag i avslutande mattan, och dra den uppåt och bort från bakljus området. Två clips släpper när du drar mattan gratis.
2

Dra ledningsnätet rakt ut på baksidan av lampan. Ledningsnätet på Maxima s bromsljuset kommer bara dra bort från glödlampan.
3

Ta bort de två fästskruvarna från insidan av bagageutrymmet på bakljusaggregat. Använd en skiftnyckel för att lossa och ta bort muttrarna.
4

Dra bakljusaggregat framåt ut ur bilen. Fatta basen på lamphållaren och vrid motsols. Dra glödlampan rakt ut bakljusaggregat.
5

Sätt i en ny glödlampa i bakljusaggregat. Vrid den medurs tills den låses på plats. Flytta den bakljusaggregat i den bakre delen av Maxima, och fäst den med de två monteringsmuttrarna. Dra åt muttrarna med en skiftnyckel.
6

Tryck kabelnätet tillbaka på den nya lampan tills den är säker. Byt stammen mattan, och tryck klippen på plats för att säkra den.
7

Upprepa processen på andra sidan om det behövs. Stäng stammen och testa hur de nya bakljusen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123898.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.