Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Hur man identifierar Vintage Honda Motorcyklar

Honda grundades på 1940-talet av Soichiro Honda, en man som älskade fart. På grund av sin passion för motorsport, började han bygga kolvar, sedan utformat ett ekonomiskt prissatta motorcykel. År senare, har Honda vuxit till att bli ledande inom motorsport fordon, som bär på drömmen om grundaren. Vintage Honda cyklar byggdes i efterkrigstiden, när Japan började återhämta sig och utvecklas till det land det är idag. Saker du behöver
Guide till vintage Honda motorcyklar (se referenser)
Visa fler instruktioner
1

Undersök motorcykeln för Benley namn. Många Honda cyklar i sina tidiga år tillverkades under detta namn. Du hittar logotyp, tillsammans med en örn vinge emblem, på mittdelen mellan styret och sits. Bokstäver är standard blocket, allt kapital.
2

Leta efter den röda Honda stämpel på sidan av motorhuven. Denna stämpel var synonymt med den ständigt populära C100 Super Cub. Den Honda C100 Super Cub blev den största säljande motorcykel i historien, med mer än 50 miljoner cyklar säljs globalt. Bokstäver lutar lite åt höger, är det H den enda bokstaven i versaler och manuset liknar Comic Sans.
3

Undersök motorcykel för en tunn utseende. Hondas skapades med en strömlinjeformad design, en med platta styret och en nivå chassi. Sitsen byggdes som en breddning rektangel med en läpp i ryggen att något stöd för ryttaren. Vintage Honda racers, circa tidigt 1960-tal, gjordes utan huvud eller bakljus, en distinkt kvalitet bland annat cyklar i tiden. Senare, baklyktor monterade på bakskärmen, inte sitsen, vilket är en annan skillnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93649.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.